slika
1 od 1

J'adore Parfum d'Eau Dior

30 €

Zrenjanin
178
5
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Dior lansira J'adore Parfum d'Eau, novi miris iz kolekcije J'Adore Dior. Sa ovim novim izdanjem, Dior ponovo osmišljava J'adore , svoj kultni parfem iz 1999. godine, u formuli bez alkohola. Ovo je "prava oda bijelom cvijeću J'adorea, u svježoj i spontanoj interpretaciji. "

 

Miris je prvi Diorov 100% prirodni parfem za žene, bez hemijskih aditiva i alkohola, u potpunosti formulisan od vode i cvijeća. Testira Diorovu patentiranu tehnologiju, koja garantuje sjedinjenje njegovih komponenti sa izdržljivošću i intenzitetom.

 

J'adore Parfum d'Eau donosi svjež, cvjetni miris; predstavlja obilje buketa bijelih latica, senzualnog i spontanog. Dior kaže da miris instant donosi cvjetnu svježinu koja zamjenjuje tradicionalnu kompoziciju gornjih nota, srca i baze. Neroli iz Vallaurisa pruža svježinu kompoziciji, dok se sunčane note arapskog jasmina miješaju sa baršunastim notama kineske magnolije. Tu su i ruža i orlovi nokti.

ID Oglasa: #151995398
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.