slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

SNIZENO! JPG Scandal Le Parfum original prelep /9-10ml!

800 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Dostupno odmah
12
0
pre 10 dana
Stanislava Vizićanin
Član od 31.03.2016.
Svi oglasi

Prelep original parfem Scandal Le Parfum, beskrajno zenstven, postojan, kremast, otmen. Bocica je od 80ml, preostalo je oko 9-10ml, ne mogu bas tacno da procenim, idealno za probu i za nekoliko koriscenja. Na slikama se vidi preostala kolicina. Batch code je 30281, tester bocica, garantujem originalnost. Podseca na Dior Hypnotic Poison edt, ko ga voli uzivace i u ovom parfemu. Cena je fiksna 800 dinara!

 

Za sva pitanja sam tu. . .

 

Scandal Le Parfum od Jean Paul Gaultier je amber cvetni miris za žene. Ovo je novi parfem. Scandal Le Parfum je predstavljen 2022. Scandal Le Parfum je kreirao Ane Ayo, Fabrice Pellegrin i DaphnéBugey. Gornja nota je jasmin; srednje note su Karamela i So; bazna nota je Vanila.

ID Oglasa: #166191571
Informacije
* Postovani kupci, molim vas da komunikacija bude iskljucivo preko kp poruka, hvala!

* Pakete saljem uglavnom nakon uplate na racun, Post Expressom ili kao CC paket. Postarina je 200 dinara za paket težine do 3kg.

*Kupovinom dva i vise predmeta ostvarujete dodatni popust! ♡
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.