slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Lancom Hypnose 75ml EDP

3.200 din

Beograd
2
0
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Godina izdanja:  2005

Grupa mirisa:  orijentalni, drveni, gurmanski

Gornje note:  cveće strasti

Srce:  gardenija, jasmin

Donje note:  vanila, vetiver

Hypnô se od Lancô m je amber gurmanski miris za žene.  Hypnô se je predstavljen 2005

 

Lancom Hipnose, aromatično bogatstvo parfema, kreiranog 2005. godine za nenadmašne žene, za zavodnice i romantične lepotice, ne prestaje da vas zaljubljuje i oduševljava. Aroma zadivljuje maštu čistoćom i elegancijom kombinacije nota, koje nisu posebno egzotične ili ekskluzivne, ali se u isto vreme parfem s pravom smatra jednim od najboljih mirisnih dodataka, simbolizujući stil bez premca i prefinjen ukus.

Svaka žena koja izabere Lancom Hipnose oslanja se na nežnost i gracioznost,  na senzualnost i prirodnost kojom miris odiše. Svaki parfem nosi svoju energiju, za razliku od drugih. Ovaj mirisni buket predstavlja svetu modernu lepotu, moderan, moderan, elegantan, pomalo neozbiljan, ali ipak svrsishodan i jedinstven. Stoga, svaka nota radi na stvaranju smele i smele slike kojom može da osvoji i zaljubi se u sebe. Samo će tako lepotica celom svetu izjaviti svoju želju da blista i blista, da komanduje i zabavlja se.

 

Lancom Hipnose je dodatak za one koji ne žele da komplikuju svoj imidž masivnim i pretencioznim stvarima, jer lagani šal parfema leži kao neprimetna svila na ramenima, obavijajući ga svojom čudesnom aurom. Stoga, birajući ovaj miris, birate prirodnost i nežnost, taj prirodni šarm koji ima prelepe cvetne akorde, začinjen toplinom i pikantnošću začina i drveta.  To znači da je kompozicija izgrađena na principima harmonije sa lepotom, govoreći svetu o sjajnoj individualnosti i jedinstvenoj ženstvenosti vlasnice mirisa.

Lancom Hipnose flašica je neverovatna gracioznost linije i sofisticiranosti ukusa, što se prenosi mekim plavim staklom posude i zapanjujuće providnim punjenjem. Visoka pravougaona boca bila je graciozno zakrivljena tako da stvara iluziju stalnog kretanja, svestranosti i svestranosti za koju je žena sposobna. Jednostavnost u ovom slučaju postaje sinonim za eleganciju i seksualnost, pa su aroma i njen dizajn zaslužni za najviše pohvale.

 

O brendu Lancom
Priča Lancom, svetski poznatog brenda kvalitetne kozmetičke linije za njegovu ljepotu, započela je više od 80 godina. Od svog osnivanja 1935. godine, proizvodi Lancom se ponose dokazanim rezultatima i diče daškom francuskog šarma.

Tvrtka je već u prvoj godini osnivanja predstavila svoj prvi miris, a na oduševljenje javnosti nije se dugo čekalo.  Godinu dana kasnije razvili su prvu kremu za lice Lancom koja je i danas, zahvaljujući svojim izuzetnim kvalitetima, nužan sastavni dio kozmetičke torbice svake žene. Danas se proizvodi i parfemi Lancom ubrajaju među najprodavanije u svojim kategorijama.

Brend Lancom slavi žene i pomaže im u stjecanju samopouzdanja. Otkrijte i vi kozmetiku i mirise Lancom – nikada nije bilo lakše ostati svoja i osećati se fantastično.

 

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !




Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347 0612603609

 

 

 

ID Oglasa: #165985680
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.