slika
slika
slika
1 od 3

Lucien Ferrero Sakura Imperial parfemski dekant, original

2.200 din

Beograd
77
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
 Batch AD119A.
Niche unisex Lucien Ferrero Sakura Imperial parfemski dekant, original kao i sve moje stvari. Edp. Cena je za dekant od 10ml. Dekantujem u nove staklene bočice sa raspršivačem.
Master Parfumeur vrhunskog iskustva je napravio svoj brend, u međuvremenu je izmenio naziv brenda u Antologie by Lucien Ferrero sto je uticalo i na vizuelni identitet parfema.
Jedinstven parfem, unosi lepotu i radost u vas zivot.
Sa sajta proizvođaca, citiram `Puno je mirisa koji će nas pratiti prema beskonačnim destinacijama koje su oduvek bile naši snovi. Kao takva, Sakura Imperial je naš vodič koji nas može uvući u nezaobilazno cveće Japana. Ovaj miris je savršena reprezentacija kohezije i ravnoteže između primarnih materijala različite prirode.
Slatko, cvetno, toplo… Briljantno otvaranje zahvaljujući esencijalnim uljima italijanskog limuna, čempresa Madagaskara i crnog bibera sa dodirom cvetova kamilice ispunjava srce senzualnim veličanstvom i proletnjim cvetovima sakure u pratnji salicilata i cvetova jabuke, od prefinjene elegancije apsolut cvetova jasmina i ribizle. Ohrabrujuće eterično ulje sandalovine na bazi zajedno sa mekom mlecnom tonkom i cveća maline pečati naše putovanje prema zemlji izlazećeg sunca. `
Zainteresovani za kozmetiku ili parfeme/mini parfeme imaju jos dosta ponuda na mom profilu. Takođe imate ponudu za dosta drugih original testera od Jo Malone, Kilian, S. Delacourt, MF Kurkdjian, Nikolai, Aemium, The Man, Tom Ford, M. Micallef, Xerjoff, Fort &Manle, Ex Nihilo, Lubin, Asttophile&Stella, La Perls, Les Bains Guerbois i puno drugih.
Ko voli interesantne, autenticne, kvalitetne, dizajnerske stvari na mom profilu imate dosta razlicitih predmeta, ukrasa, umetnickih slika. Ko voli moze da pogleda. Od Egizie, Murana, Leonarda imam nekoliko stvari, mozete pogledati na mom profilu.
Na mom profilu mozete da pronađete puno razlicitih, izvrsnih predmeta ukljucujuci i high-end brendove poput Dolce&Gabbane, Gucci-ja, Prade, Etro, Botega Venetta, Louis Vuitton, Escada, Feraud, Moschino, GFFerre, Karl Lagerferd, Aigner, Celine i sl.
Na profilu je aktuelno veliko snizenje zbog preseljenja. Ukoliko imate neki omiljen predmet kod mene, a nije snizen, pisite ( mozda se dogovorimo).
ID Oglasa: #157368476
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.