slika
slika
slika
1 od 3

Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood 70ml EDP Unisex

28 €

Beograd
665
19
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood Unisex parfem

Oud Satin Mood od Maison Francis Kurkdjian je amber drveni miris za žene i muškarce.  Oud Satin Mood je predstavljen 2015. Parfem je kreirao Francis Kurkdjian.

tackica_ns02/02/20 08:20

Spoj Ouda, ruze, tamjana i vanile sa velikom kolicinom slatkih nota. Ne, nije secer, ni miris secerne vune, secerleme, nije ni med, ali mirise skoro pa oporo slatko.
Parfem je fantasticno spojen, istocnjacki dragulj za zapadne ljude, MFK to radi fantasticno. Vrlo malo ima od starijeg brata, tj prve Oud varijante, ali se preplicu na momenat sa dodatkom vanile i slatkih nota. Neko je vec primetio da ima nesto i od MTW od Xerjoffa, ali Xerjoff u toj oud-ruza kombinaciji je obilato dodao i mosusa, a Satin nema tu komponentu ali ima mnogo vise slatkoce.
Ja nisam veliki ljubitelj ruze - ali ovde je jako lepo obradjena, nije dominantna.
Remek delo, mirise i savremeno i vanvremenski, jak je sa fantasticnom aurom. Mislim da je jedan od jacih MFK koje imam (najbucniji je od svih na pocetku, ali Baccarat i prvi OUD su dugotrajniji), tu je negde u rangu Xerjoff-a i njegove Oud stars kolekcije.

Slobodna interpretacija drveta ouda, rijetkog i dragocjenog materijala, ova parfemska voda Maison Francis Kurkdjian Maison Francis Kurkdjian sa satenskim raspoloženjem odražava želju kreatora da oživi svjetlucavi Orijent. Umotajte se u drveni orijentalni miris kako biste zaustavili vrijeme i izgubili se u dubini ovdje i sada.
Preneseno finoćom akorda ljubičice, drvo ouda iz Laosa se spušta na esenciju ruže iz Bugarske i apsolutne ruže iz Turske da bi se potom stapalo u bogati akord vanile ambera. Oud satenski mood je napravljen da se delikatno nosi na vašoj koži kao bogata tkanina.

Oud iz Laosa

Snaga i kompleksnost njegovog mošusnog, drvenastog, kožnog, dimljenog i mednog mirisa samo je u skladu sa misterijom njegovog stvaranja; uglavnom nasumično jer zavisi od gljivične infekcije stabla jugoistočne Azije poznatog i kao Agarwood (Aquilaria).
Samo oboljeli primjerci proizvode aromatičnu smolu koja se destilira kako bi se dobilo ulje. Spada među najtraženije sastojke na istoku i u Aziji, a ujedno je i jedan od najskupljih, što rezultira krivolovom.
Zbog toga je Francis Kurkdjian odabrao Oud iz Laosa proizveden po principima fer i održive trgovine. On kombinuje njegove živahne note sa intenzivnim cvećem, začinima i drugim drvećem za očaravajuću silu.

Brand Maison Francis Kurkdjian predstavio se svijetu 2009. godine. Njegov osnivač je jedan od najpoznatijih svjetskih parfumera Francis Kurkdjian. "Odlučio sam dodati riječ" Maison " u moje ime i u ime branda. To nije samo stilska namjera, već želim izraziti ono što ja vjerujem: kuća ima dušu i povijest, stanovnike i prijatelje, a ponekad i djecu. Sve te emocije koje riječ „ kuća” ujedinjuju, su moj san. „ Francis Kurkdjian

Francuski parfemi

Brand Maison Francis Kurkdjian donosi savršenu harmoniju niche parfema. NiNicheša parfemi nastavljaju tradiciju klasičnih parfema. Njihova proizvodnja stavlja veliki naglasak na odabrane sastojke i njihovo savršenstvo leži u skupom i složenom proizvodnom procesu. Niche parfemi namijenjeni su i najzahtjevnijim kupcima.

Savršenstvo u svakoj bočici

Francuski niche parfemi Maison Francis Kurkdjian oduševit će vas svojim bezvremenskim dizajnom i savršenoj harmoniji pojedinih komponenti. Otkrijte slobodu i senzualnost s parfemima Maison Francis Kurkdjian .

Predložena upotreba: -Miris se pojačava toplinom vlastitog tijela. Nanesite u nabore koljena i laktova za dugotrajniji, jači miris. -Nakon nanošenja izbjegavajte trljanje ili brisanje kože. Ovo razgrađuje miris, zbog čega se brže troši. -Ako više volite stavljati miris na zapešća, obavezno ga nanesite nakon čestog pranja ruku, jer to obično ispire miris. -Zamijenite miris nakon 12 mjeseci. Parfemi kojima je istekao rok trajanja stariji od godinu dana gube integritet izvornog mirisa.


Parfem (ekstrakt) –  sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alk-oholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alko-holu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) –  sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alko-holu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –   sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alko-holu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja  na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room  provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom  i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovo brdo

 

ID Oglasa: #127004266
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.