slika
slika
slika
1 od 3

CC tonirana vodootporna krema za lice i telo

950 dinFiksno

Niš
127
4
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nino
Član od 16.04.2020.
Svi oglasi

CC tonirana krema je pravo osveženje za kožu koja je ranije tretirana puderom. Ona ne zatvara pore, već pušta kožu da diše! Ne ostavlja tragove ili bilo kakve iritacije na koži.

  Višenamenska upotreba

Idealno je da ovu kremu koristite kao zamenu za puder da prekrijete nesavršenosti na licu, ali je odlična za prekrivanje ožiljaka na telu, kao i tetovaža koje želite da sakrijete za određenu priliku.

  Vodootporna krema

Ne brinite se ako ste negde pošli i počela je kiša, ili idete na bazen a želite da prekrijete nesavršenosti, jer je naša CC krema otporna na vodu. Takođe se i ne preslikava, tako da nema više tragova pudera po odeći!

Sastav: Mineralno ulje, izoheksadekan, ciklopentadimetilsiloksan, izopropil miristat, tridecil trimelitat, poliglicerol-2 oleat, gliceril izostearat, titan dioksid, magnezijum sulfat, metil paraben, propil paraben, CI 77847747 CI 7789747 7.

  • Količina: 20g
  • Sadržaj paketa: CC krema sa vazdušnim jastučićem i sunđerom za nanošenje
Dostupne dve nijanse
  • Light BEIGE
  • Medium BEIGE.
ID Oglasa: #149062306
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.