slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Electric eyelash curler - Električni uvijač trepavica

1.599 din

Niš
Dostupno odmah
15
0
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Uvijanje trepavica ume da bude naporno i nekad neuspešno. Ali sa novim električnim aparatom Vi ćete postići najbolje rezultate a Vaše trepavice će biti stilizovane.



Ovaj uvijač stvara savršen efekat kroz par sekundi uz pomoć zagrevanja.



Vrlo je praktičan, lagan i kompaktan pa ga možete nositi u Vašoj tašni. Sa posebnim zakrivljenim dizajnom, sa silikonskom podlogom, ovaj uvijač neće zalepiti Vaše trepavice, već će ih lepo uviti.



Obavezan je u Vašim kozmetičkim neseserima. Ovo je baterijski uređaj sa grejnim elementom ugrađenim u silikonski grejni jastučić koji omogućava sigurnu i efikasnu upotrebu.



Čistiti vlažnom krpom.



Uputstvo:   Prvo stavite baterije. Pomerite taster za napajanje nagore da biste ga uključili. Svetleće zeleno svetlo. Crveni silikonski jastučić menja boju posle 15 sekundi, što ukazuje da je uvijač sada spreman za upotrebu. Trepavice stavite na silikonski jastučić. Gurnite ručicu prema gore dok se silikonski jastučić ne zaustavi. Držite trepavice oko 10 sekundi. Otpustite i ponavljajte na drugoj trepavici dok se ne postigne željeni izgled. Kada završite, pomaknite dugme za napajanje DOLE da biste ga isključili. Za najbolje, dugotrajne rezultate, maskaru stavite nakon uvijanja.



Karakteristike:




    • Električni uvijač trepavica

 

    • Koristiti samo za gornje trepavice

 

    • Radi na baterije 2 x AAA (nisu uključene)

 

    • Silikonski toplotni jastučići

 

    • Maskaru stavljati nakon uvijanja

 

ID Oglasa: #150017699
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.