Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Šminka

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Električni čistač četkica

100 din

Beograd
1
0
pre 9 dana
Mirtos Shop
Član od 06.04.2021.
kp izlog

2 u 1- Čistač i držač za četkice

Lako rukovanje

Čistač četkica se napaja preko USB kabla, utaknite izvor napajanja u utičnicu, sipajte vodu, stavite četkice u čistač i pritiskom na jedno dugme započnite sa čišćenjem.

Univerzalno
Pored četkica možete čistiti i ostale produkte koje koristite za nanošenje šminke.

Električni čistač četkica za šminku: Čistač četkica za šminku ima dva načina čišćenja, automatski režim može očistiti više četkica za šminku istovremeno. Ručni režim čišćenja je pogodan za četke za podlogu i četke za korektor. I ne oštećuje četke za šminku kada ih dubinsko čistite.
Jednostavan za rukovanje: Automatski čistač četkica za šminku može se puniti, imajte na umu da napon adaptera treba da bude 5V 2A. Kada koristite, samo dodajte vodu i tečnost za čišćenje, pritisnite prekidač za upotrebu (ne prekoračite maksimalnu liniju vode). U isto vreme, da biste zaštitili čistač, trebalo bi da ga ostavite da odstoji najmanje 15 minuta nakon svake upotrebe kako biste produžili njegov radni vek.

Kompaktna i prenosiva: Električna mašina za četke za čišćenje ima moderan i kompaktan dizajn, koji je prenosiv i lep. Možete ga poneti sa sobom kada putujete i kampujete, što vam omogućava da ostanete lepi u svakom trenutku.

Širok spektar upotrebe: Sredstvo za čišćenje četkica za šminku je pogodno za skoro sve vrste četkica za šminku, od malih četkica za senke za oči do velikih četkica za puder, lako može da ih nosi. Ali za izuzetno velike četke i četke nepravilnog oblika, moraćete da ih očistite ručno.
Pogodan poklon: Ovaj čistač kozmetičkih blendera čini čišćenje četkica za šminku praktičnijim i bržim, savršenim za žene koje često koriste četke za šminku, ljubitelje šminke, profesionalne šminkerice. Takođe je prikladan poklon za vašu voljenu osobu za praznike ili rođendane!







Ukoliko želite da poručite proizvod ostavite podatke za isporuku:
1. Ime i prezime
2. Ulica i kućni broj
3. Mesto
4. Poštanski broj
5. Broj telefona
Poruku sa navedenim podacima možete poslati na više načina:
• Preko platforme KupujemProdajem koristeći opciju za slanje poruke prodavcu.
• Direktnom porukom na broj telefona 0628254714
• Pozivom na broj telefona 0628254714 za direktan razgovor
Proverite da su svi podaci tačni i kompletni kako bi proces poručivanja bio što brži i efikasniji.

ID Oglasa: #166196533
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.