slika
slika
slika
slika
1 od 4

Face Paint - Boje za oslikavanje lica na rođendanima i ostal

999 din

Niš
Dostupno odmah
280
4
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Imate dara za slikanje, radite to profesionalno ili biste eksperimentisali sa oslikavanjem lica? Ako je tako, uradite to na bezbedan način.



Imamo za Vas paletu boja za face art koja je u potpunosti sigurna za korišćenje i netoksična, što znači da se ne morate plašiti da može doći do bilo kakvih reakcija kože. Ovo je naročito važno kada se radi o deci, a znamo da je oslikavanje lica najpopularnije kod male dece i neizostavni je deo rođendanskih slavlja u igraonocama.



Cvetići, leptirići, likovi iz crtaća ili opasne životinje neka se nađu na licima ili telu najmlađih. Klinci su oduševljeni ovim prerušavanjem, pa nekada to možete raditi sa njima i kod kuće i napraviti pravu zabavu pod maskama.



Bez obzira da li je u pitanju dečak ili devojčica, deca generalno uživaju u maskiranju,   kao i svi mali gosti. Zbog toga mališani na slavlju dozvoljavaju da se po njihovom licu ispisuju boje kao po slikarskom platnu, kako bi se brzo pretvorili u tigra, lava ili princezu iz bajke. Ideja ima bezbroj, a to je dovoljan razlog da pokušate i zabavite se u krugu porodice ili sa drugarima.



Karakteristike:




    • Pakovanje dolazi u kompletu sa četkicom za crtanje i 8 različitih boja

 

    • Boje se mogu mešati za dobijanje izvedenih nijansi

 

    • Potpuno sigurno za korišćenje, bez opasnih i otrovnih materija

 

    • Bezbedno za oslikavanje dece i osoba sa osetljivom kožom

 

    • Boja se skida vodom sa lica

 

  • Neizbežan deo dečjih rođendana i slavlja
ID Oglasa: #149728595
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.