slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Led ogledalo za sminku

1.400 din

Beograd
76
4
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Led ogledalo za sminkanje
Nanošenje šminke mnogo je lakše nego kod tradicionalnih kružnih ogledala. Prirodno belo LED svetlo u obliku prstena - Ovo ogledalo pruža prirodno osvetljenje u bilo kom okruženju i eliminiše dosadne senke iz okolnih izvora svetlosti. Super prenosiv, Osnova se odvaja od površine ogledala radi lakšeg pakovanja tokom putovanja. Za napajanje može se koristiti USB priključak. Prekidač na dodir - Pređite kroz 3 nivoa osvetljenosti jednostavnim dodirivanjem panela senzora za dodir na površini ogledala. Duži radni vek od tradicionalnih dugmadi. Topli savet: Dugo pritisnite prekidač za napajanje da biste podesili osvetljenost. Paket uključuje: 1*ogledalo Face 1* postolje 1* postolje za ogledalo 1*USB kabl za napajanje.



Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
Možete pogledati ceo asortiman u rubrici "svi oglasi"
ID Oglasa: #117389949
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.