slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Puder za obrve 3 Second Brow - šablon za iscrtavanje obrva

700 din

Beograd
Dostupno odmah
35
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron Shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
3 Second Brow šablon za iscrtavanje obrva
Puder za obrve Stamp Brows Kalup za obrve

Želite savršen oblik obrva, a niste vešti u iscrtavanju? Imamo savršeno rešenje za Vas, a to je  3 second Brow – šablon za oblikovanje obrva. Revolucionarni 3 Second Brow – šablon za icrtavanje obrva će Vam omogućiti da za samo 3 sekunde nacrtate savršene i simetrične obrva .

Zašto bi ste gubili vreme i mučili se sa dugotrajnim iscrtavanjem obrva kada se pojavio proizvod sa kojim veoma jednostavno možete učitiniti da vaše obrve budu savršene, ravnomerno oblikovane  i  prirodne za samo tri sekunde.

Postavite šablon  za obrve bez nanošenja senke da bi ste utvrdili koji oblik najviše odgovara vašem licu.

Izabrani oblik šablona za iscrtavanje obrva blago prislonite na senku, a zatim poravnajte šablon sa obrvom i samo pritisnite ravno na tri sekunde. U zavisnosti od jačine pritiska, možete odrediti koliko tamne obrve želite. Što je pritisak jači obrve će biti tamnije.

Koncentrovana boja omogućava da se dobiju savršeno zaobljene obrve.

Šabloni  su oznaćeni sa slovom “R” za desnu stratnu i “L” za levu stranu obrve. Obavezno koristite ispravan pečat na odgovarajućoj strani pre nanošenja.

Lako i brzo iscrtavanjeZaboravite na besomučno crtanje obrva olovkom! Iscrtajte besprekorno simetrične obrve za samo par sekundi, uz pomoć našeg aplikatora!
Prirodna nijansa boje

Tekstura boje je slična teksturi senke za oči, dok je pigmentacija dovoljno jaka da ne ostavlja ni previše blag, ni previše taman trag na obrvama. Učiniće da Vaše obrve izgledaju potpuno prirodno svakog dana.

Bez nereda

Ne morate da koristite kojekakav pribor za šminku, četkice, ili olovke – sve što Vam je potrebno jeste šablon i senka koju takođe dobijate u setu. Ovakav način iscrtavanja obrva ne zahteva posebno umeće i ne pravi nikakav nered.

Lako za korišćenje

Jednostavno prislonite šablon za iscrtavanje obrva na senku, zatim ga poravnajte sa obrvom i samo pritisnite ravno na tri sekunde. Imajte u vidu da što je pritisak jači, boja će biti tamnija.

Obrve o kakvim svaka dama sanja.
Uštedite vreme svakog dana i učinite da Vaše obrve iz snova postanu realnost!

Karakteristike:
  • Nežnije nanesite za svetliju boju, pritisnite jače ukoliko želite tamniju boju
  • U kompletu dobijate 4 luka za oblikovanje  obrva
  • Savršeno pogođen, simetričan i prirodan izgled obrva.
Dostupna je samo tamna nijansa
ID Oglasa: #160411843
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.