slika
slika
slika
slika
1 od 4

set sminke sa koferom

3.600 dinFiksno

Bor
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Jovica Golubovic
Član od 22.02.2019.
Svi oglasi
Idealn poklon za Novu Godinu Božic, slavu, rodjendan, godisnjicu Veliki kofer sa sminkom Komplet kofer sa sminkom - kofer pun sminke odlican kvalitet sminke, PINK BOJA KOFERA Profesinalna SMINKA   Komplet kofer sa sminkom , odlican kvalitet sminke. Slike su orginalne, dobijate sve kao sa slike. Visoko kvalitetna šminka za profesionalnu upotrebu na jednom mestu. Kofer sadrži: - 95 senki za oči - 15 korektora - 12 ruževa za usne - 5 senki za obrve - 5 hajlajtera - 5 rumenila - 5 pudera sa visokom pokrivnom moći Visoko kvalitetna šminka za profesionalnu upotrebu na jednom mestu. Dimenzije š 25.5cm d 16.5cm h 15cm
ID Oglasa: #165899341
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu oglasa , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka ili ako ste ozbiljan kupac pozivom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.