slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Magacin - garaza

5 €

Beograd
319
1
pre 7 dana
Marko
Član od 01.12.2011.
Svi oglasi

Izdajem magacinsko garazni prostor u naselju Vojvode Vlahovic, 250m od okretnice  autobusa 26, Brace Jerkovic, Vozdovac.

Prostor je apsolutno zaseban sa samo jednim ulazom preko rolo vrata koje su dimenzije visina 2.1m i sirina 2.25m. Nalazi se ispod stabmene zgrade i nema prozora ni dodatnih vrata za komunikaciju sa samom zgradom. . Ugradjen je i veoma kvalitetan senzorski sistem za ventilaciju prostora od izduvnih gasova.

Prostor je povrsine oko 180m2. Prethodni vlasnici su ga koristili kao magacin. Takodje moze i da se koristi kao garazni prostor sa vise nego komotnih 7 parking mesta, dok ukoliko neko ima potrebu za skladistenjem automobila moze ih biti bez problema parkirano i 11-12 komada.

Prostor se korektnim zakupcima izdaje na 10+ godina.

Cena je data po m2.

ID Oglasa: #164896483
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.