slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Kuća Drinska Dedovina

90 €

Ljubovija
177
5
danas
Drinska Dedovina
Član od 06.01.2024.
Svi oglasi
PRIMAMO VAUČERE


Kuća Drinska dedovina se nalazi na samoj obali Drine sa prelepim pogledom na reku i nestvarno lepom prirodom. Prve komšije će Vam biti Beloglavi supovi iz kanjona Trešnjice, a prve komšinice Mladice iz Drine. Na samo 100 metara od kuće nalazi se primer netaknute prirode u vidu plaže koja je pristupačna deci i starijima.

 

Kuća se sastoji od četiri komforne sobe i dnevnom sobom sa 8-10 ležajeva. U svom sastavu ima opremljenu kuhinju, jedno kupatilo, jedan wc, terasu, klima uređaj i wi-fi.  

 

Plac se prostire na površini od 12 ari sa svim pratećim sadržajima za spremanje hrane: roštilj, sač, talandare, kotlić, ražanj; a u svom sastavu sadrži igračke za decu, bicikle, oprema za trening, ležaljke i suncobrani. Takodje petfriendly smo.

 

Kontakt telefon: 069 613 331

 

 

 

 

 
ID Oglasa: #161648920
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.