slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vajati Drinska Dedovina

35 €

Ljubovija
304
17
danas
Drinska Dedovina
Član od 06.01.2024.
Svi oglasi
PRIMAMO VAUČERE


Uživajte na samoj obali prelepe reke Drine, u njenom najlepšem toku. Da Vam prve komšije budu Beloglavi supovi iz kanjona Trešnjice, a prve komšinice Mladice iz Drine, najčistije reke u Srbiji. Na samo 100 metara od apartmana nalazi se primer netaknute prirode u vidu plaže koja je pristupačna deci i starijima.  

 

Apartmani Drinska Dedovina se sastoje od dve male kuće koje se prostiru na placu od 12 ari. Opremljeni su sa: modernom kuhinjom i francuskim ležajem, TV-om, klima uređajem, internetom. . .

U sklopu samih apartmana obezbeđeno je 5 parking mesta.


Od dodatnih pratećih sadržaja za pripremu hrane imamo: roštilj, sač, talandare, kotlić, ražanj. Takođe imate mogućnost korišćenja igračaka za decu, bicikla, opreme za trening, ležaljke i suncobrane.

Dobrodošli. . .

 

Kontakt telefon: 069/613-331 

 

 

 
ID Oglasa: #161663352
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.