slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

Vikendica Apatin

Kontakt

Apatin
858
2
pre 13 dana
Branka
Član od 22.01.2013.
Svi oglasi

Uživajte u prirodi u našoj vikendici na obali kanala "stari Dunav"!

 

Dobrodošli u našu oazu mira i tišine, idealnu za odmor i opuštanje u prirodi. Naša vikendica se nalazi u specijalnom rezervatu "Gornje Podunavlje", u vikend naselju "Stara Pumpa", na samo nekoliko koraka od obale kanala "stari Dunav".

 

Vikendica je opremljena sa svim potrebnim sadržajima za udoban boravak. U njoj se nalazi uređena kuhinja sa kompletnim posuđem za pripremu hrane, kao i kupatilo sa peškirima. Spavaća soba sadrži dva udobna kreveta sa obezbeđenom posteljinom.

 

Posebno mesto za opuštanje predstavlja velika prostrana terasa sa predivnim pogledom na vodu. Terasa je okružena tujama i borovima, pružajući vam osećaj potpune privatnosti i mira. Oko same vikendice se prostire voćnjak, dodatno obogaćujući vaše iskustvo boravka u prirodi.

 

Za ljubitelje roštilja i tradicionalne kuhinje, u okviru vikendice se nalazi pečenjara sa roštiljem i kotlićem za pripremu jela po vašoj želji.

 

U blizini vikendice se nalazi uređena gradska plaža sa restoranom, udaljena svega 800 metara, gde možete uživati u dodatnim sadržajima i zabavi.

 

Vikendica je opremljena sa jednom spavaćom sobom i četiri ležaja, obezbeđenom posteljinom, peškirima, kao i parkingom za vaše vozilo. Centar grada je udaljen samo 2.5 km, omogućavajući vam laku dostupnost svim gradskim sadržajima.

 

Cena iznajmljivanja vikendice je 60€ dnevno, a izdaje se na minimum 2 noći. Dozvoljeni su kućni ljubimci, kako bi i oni mogli uživati u prirodi zajedno sa vama.

 

Očekujemo vas sa nestrpljenjem i radujemo se što ćemo vam omogućiti nezaboravan boravak u našoj vikendici!

 

ID Oglasa: #165857630
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.