slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Plac devojački bunar

12.000 €

Beograd | Zvezdara
238
8
pre 13 dana
Marko Boskovic
Član od 17.04.2024.
Svi oglasi

Prodajem plac od 10 ari u prelepom kraju Devojačkog bunara, neposredno blizu novootvorenog akva parka. Ova parcela nudi savršenu priliku za stvaranje vašeg privatnog raja. Na placu se već nalazi prostrani letnjikovac, savršen za opuštanje i uživanje u mirnom okruženju.

Plac je u potpunosti ograđen, pružajući vam potpunu privatnost i bezbednost. Osim toga, voda je već uvedena na placu, olakšavajući proces izgradnje i omogućavajući vam da odmah započnete sa planiranjem objekta.

Dodatna pogodnost je prisustvo bandere neposredno pored placa, što znači da vam je struja lako dostupna. Ovo je idealna prilika za one koji žele da izgrade svoj san o mirnom mestu za beg od gradske vreve, dok istovremeno uživaju u blizini svih atrakcija koje nudi novoizgrađeni akva park.

Za više informacija ili da zakazete razgledanje, kontaktirajte Marka na broj 069/3024183.

ID Oglasa: #165912705
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.