slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Luksuzni poslovni prostor sa garažom u centru grad

800 €

Beograd
739
21
pre 14 dana
Lex 011
Član od 06.04.2021.
Svi oglasi

Beograd  -  Opština Stari grad  -  Atelje 212  -  Majke Jevrosime - 66m2 - 1/4 - EG

Ovaj luksuzni, kompletno opremljen poslovni prostor  nalazi se u samom centru grada, u neposrednoj blizini Narodne skupštine, zgrade Politike i Trga Republike.

Prostor ukupne površine 66.6m2 sastoji se iz ulaznog hola, sale za sastanke, kuhinje sa prostorom za ručavanje, toaleta, ostave, kancelarije i terase.

U potpunosti je namešten i opremljen za nesmetani rad i uspešno poslovanje. U kancelariji se nalazi radni sto sa 4 ergonomske kancelarijske stolice, otvorene i zatvorene police u kojima je predviđen prostor i instalacija za A4 štampač. Svaka radna stanica ima 4 utičnice i mrežne priključke. Sala za sastanke kapaciteta je za 6 osoba. Opremljena je i 49inch LG smart televizorom, koji je povezan sa stolom putem HDMI kabla. Kuhinja je opremljena sudoperom, sudomašinom, ugradnim frižiderom, grejnom pločom, mikrotalasnom, kuvalom za vodu, Nespresso kafe aparatom, tanjirima, čašama i escajgom. Nasuprot kuhinje predvidjen je prostor za ručavanje. U ulaznom holu nalazi se prostor za lične stvari sa prostorom za odlaganje.

Obezbeđen je internet velike brzine i zaštićena internet konekcija. Na plafonu kancelarije nalazi se Access Point zarad još jačeg internet signala. Kancelarija je povezana na jedno zasebno pojačalo i zvučnik, dok su hodnik i toalet povezani na drugo. Prostor je obezbeđen alarmnim sistemom, senzorima pokreta, interfonom i kamerom. Grejanje i hlađenje se vrši preko parapetnih fan coil uređaja i toplotne pumpe.

Na cenu mesečnog zakupa dodaje se iznos od 200e što pokriva troškove održavanja i račune (toalet papir, ubruse, hemiju, čišćenje jednom nedeljno, kao i troškove struje, infostana, održavanja zgrade i interneta).

Postoji mogućnost korišćenja parking mesta uz doplatu od 200 evra na mesečnom nivou.

Minimalan rok za zakup 6 meseci sa mogućnošću produženja.

Prostor slobodan od 01.02.2024. godine.

Preporuka.

Agencijska provizija za zakupca 50% od prve mesečne zakupnine.

Mob. tel. 0653271099

Agent Slavica Nina Milunović

Broj uverenja 1933

Broj u Registru posrednika: 1273
ID Oglasa: #151357833
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.