slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Stan 113m2 + 30m2 terase, 4 sobe, Liman 3, Balzakova ulica

256.000 €

Novi Sad
11
0
pre 10 dana
Dunja Krneta
Član od 18.05.2021.
Svi oglasi

Prodajemo izuzetan, s ljubavlju renoviran i održavan, porodičan stan na najlepšoj lokaciji u gradu. Liman 3, u Balzakovoj ulici, u neposrednoj blizini škole, vrtića, marketa, taxi stajališta i autobusa, doma zdravlja, Keja, Štranda, Limanskog parka, ušuškan u zelenilo, sa velikim parkingom ispred zgrade i pogledom na Frušku goru.

 

Stan se nalazi na poslednjem 7. spratu zgrade i poseduje veliku terasu od 30m2 koja pruža predivan pogled, Vaše parče neba i malu oazu za uživanje. Na samoj terasi nalazi se ostava od 8m2. Stan je kompletno renoviran pre 6 godina, sa najkvalitetnijom pvc stolarijom, tarket podovima, zamenjenim instalacijama, sigurnosnim vratima i kvalitetnom unutrašnjom stolarijom, rekonstruisanim kupatilom i malim wc-om, novom kuhinjom i ugradnim elementima u hodniku. U njemu trenutno živi naša porodica sa petoro dečice, tako da je potrebno malo ulaganja i sređivanja po vašoj meri.  

 

Dnevna soba od 27m2, tri lepe prostrane spavaće sobe, odvojena kuhinja, kupatilo i mali wc, velika i manja terasa + lođa su strukturalno lepo raspoređeni da pružaju dovoljno prostora u zajedničkim prostorijama i mir u spavaćim sobama. U kuhinji i kupatilom sa stajaćom tuš kabinom ugađene su najkvalitetnije dekorativne španske pločice, a kuiihinja je u savršenom stanju, urađena od medijapana i kvalitetnih mehanizama. Kuhinja je uračunata u cenu, bez bele tehnike (a možemo se dogovarati oko svih detalja).  

 

Zgrada se odlično održava, poseduje zajedničku biciklanu, centralno grejanje i protočnu toplu vodu, a iznad svega divne komšije.  

Stan je uknjižen i dostupan za gledanje svaki dan.

 

Kontakt vlasnika: 0605182563 Dunja

ID Oglasa: #166187585
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.