Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nekretnine | Iznajmljivanje > Stanovi | Trosobni i veći

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Stan Mileve Maric 120 kvadrata

650 €Fiksno

Novi Sad
18
0
pre 10 dana
Kaca
Član od 24.01.2014.

Izdaje se namesten cetvorosoban stan od 120 kvadrata u ulici Mileve Maric na Novom Naselju prvenstveno na dugorocan period.  Stan se nalazi na 4. spratu u mirnoj zgradi sa liftom. Stan je dvostrano orjentisan , svetao i tih.  

Stan se sastoji od hodnika, kuhinje trpezarije i dnevne sa zatvorenom terasom, gostinjskim wc-om koji je nama sluzio kao mesto za ves masinu, spavace sobe sa terasom i ostavom, kupatila sa toaletom, dodatne sobe sa terasom i sprata koji je jedna velika soba sa kupatilom . Stan je opremljen kompletnom tehnikom sa centralnim grejanjem koje je odlicno  i 4 klime u svakoj sobi. Na spratu postoji neraspakovan Ikea krevet 140x200. sa nocnim stocicem , moguce je po dogovoru dokupiti sta treba od namestaja ili izbaciti visak. U dnevnoj ce se ubaciti odgovarajuci televizor.   U vecini stana je zamenjena stolarija sa roletnama i komarnicima. Krov je sredjen pre 6 meseci tako da nema problema sa prokisnjavanjem. U blizini stana postoji sva potrebna infrastruktura za normalan zivot. Stan ima i pripadajuci podrum , zgrada ima biciklanu a ispred zgrade nezoniran parking . Komsiluk je miran i kulturan.  

 

Stan izdaje vlasnik, cena je 650e plus komunalije , depozit u visini jedne kirije je obavezan plus prva stanarina. Internet uzimate sami na svoje ime, troskovi struje su oko 2-3000rsd, informatika 11000-12000rsd u koju je uracunato grejanje, topla voda i odrzavanje zgrade. Stan je pet friendly . Trenutno nije moguce  prijava stranaca na adresu zarad bele karte.

 

Molim Vas da me kontaktirate na whatsappu i viberu, ili zovite posle 4. Razgledanje stana je moguce samo subotom jer ne zivimo u NS-u.  

 Molim agencije da me ne kontaktiraju, sama cu izdavati stan.

ID Oglasa: #166107625
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.