slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Prodajem garsonjeru na Novom Beogradu

80.000 €

Beograd
1.275
10
pre 10 dana
Ivan
Član od 27.09.2009.
Svi oglasi

Potpuno renoviran stan na VI spratu, ujedno i poslednjem. Površina stana je 32m2, što je i uknjižena površina. Lift ide do V sprata. Stan je dvostrano orijentisan, sa puno svetla (jugo-zapad, svero-zapad). Zamenjena kompletna sanitarija, vodovodne instalacije i kompletna struja, kuhunja, stavljeni PVC prozori (veći i manji) i novi krovni Velux prozor sa zasenom (roletnom). Veliki prozor ima postavljen potpuno novi vertikalni rolo komarnik i PVC roletnu, dok mali prozor fiksni komarnik. Stan poseduje klima uređaj, redovno servisiran. U stanu je centralno grejanje (račun za infostan je približno 6000 RSD).

Kupatilo komplet renovirano pre 7 godina - struja, vodovodne instalacije, stavljene keramičke IP41 utičnice (2 kom), stavljen nov bojler (nov grejač pre 2 nedelje stavljen, termostat pre 5g).  

Struja komplet nova sprovedena, FID sklopka visoke osetljivosti, glavna razvodna kutija rasterećena sa još jednom izdvojenom za prekidače u kuhinji i do velikog prozora (posebna sekcija). Svi prekidači su automatika. Indkiator jeftine struje (inače 3-fazna).  

Stan krečen pre 1,5 godinu, crvena i plava perive boje, bela je disperzija. Stan nema terasu u svom sklopu, ali odmah pored stana se koristi prostorija kao terasa (priložena slika) na kojoj se mogu ostavljati stvari i širiti veš. Sprovedena je struja do tog dela i poseduje neonsko osvetljenje. Može se pripojiti stanu nakon pribavljene saglasnosti ostalih stanara (zajednička prostorija koju koristi samo naš stan).  

Postoji mogućnost izbijanja ploče u stanu i dobijanje još jedne prostorije u potkrovlju, podne površine oko 30 m2 i njena legalizacija uz naravno prethodno pribavljanje potpisa stanara i plaćanje neophodnih promena namena delova objekta (ukoliko se opredeli budući kupac, mene nije interesovalo). Isto je urađeno u stanu preko puta i stanu do nas.  

Uz stan ide podrumska prostorija.

Ulaz je potpuno okrečen pre oko 1,5-2 godine (zidovi, gelenderi, lift i lift-vrata), zamenjeni sandučići, stavljen video nadzor i ulaz pomoću šifre/tokena. Lift remontovan prošle godine (zamenjene sajle, zatezači i dr), postavljen panik-taster ka hitnim intervencijama.

Parking je i više nego veliki - 4 reda javnog parkinga van zone.  

Stan je 5 min od okretnice autobusa 95,604,73,94,605 i tramvaja 9,7,13,11 i minibuseva E1, E6. Dom zdravlja i pijaca se u susednom bloku (5-7 minuta autom) sa dovoljno parking mesta. Šetalište na reci Savi je 5 min peške, izlaz na novi krak auto-puta Miloš Veliki je oko 10-12 minuta autom, toliko ima i do Lidla. Škola i dva vrtića na 5-7 minuta autom ili 15 minuta laganijim hodom kroz potpuno renovirano šetalište sa igralištima za decu. Veliki kineski tržni centar se gradi blizu kao i dodatni krak uključenja/isključenja na AP Miloš Veliki koji će se direktno nastaviti na ulicu Jurija Gagarina.  

Mirno, bez buke.  

 

Oglas oglasava vlasnik stana sa 1/1 kompletnom istorijom stana i dokumentacijom.

 

Imam advokata i notara, pa ko hoće bez agencije. Ako agencije žele saradnju, ne potpisujem niti se obavezujem na bilo šta, sve radite sa Vašim kupcem a Vi sa mojim advokatom.  

Razgledanje stana uz prethodni dogovor.

 

Lokacija garsonjere je Dr. Ivana Ribara, kod okretnice tramvaja, autobusa i minibuseva, poslednji red zgrada sa desne strane.

 

Cena nije fiksna i moguć je svaki dogovor.  

ID Oglasa: #155747916
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.