slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Kuća i plac u Strmovu - za renoviranje

20.000 €

Beograd
27.553
300
juče
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica
Član od 04.01.2014.
Svi oglasi

Prodajem plac u selu Strmovo, pored Lajkovca. Plac je 13.5a, sa 2 kuce. Ovo je projekat koji zahteva ulaganje ali ima veliki potencijal ko je voljan da ulozi. Papiri su cisti, porodicno vlasnistvo, uknjizeno.


Glavna, velika kuca je izgradjena 70-ih godina. Ima oko 240m2. Kuca ima prizemlje, sprat i tavan. Sadrzi veliki dnevno trpezarijski deo, kuhinju, kupatilo i 2 odvojena wc-a, i 5 soba.


Kuca je za renoviranje, zahteva ulaganje.

Kuca ima struju koja je trenutno iskljucena ali se moze ukljuciti po dogovoru. U dvoristu postoji bunar, ali kako mi dugo ne idemo tamo, on nije vise u funkciji pa bi voda morala da se sredi (komsije su cak uvodile vodu, postoje opcije).  


Kuca ima pukotine od zemljotresa od pre 20 godina na zidovima i podu u prizemlju. Nije ugrozena i nema problem sa statikom i bezbednoscu (moguce je dobiti izvestaj vestaka), ali je potrebno ulaganje oko ucvrsenja nosecih stubova pri temelju da bi pukotine mogle da se saniraju trajno.



Na placu je takodje i manja pomocna kuca, od oko 100m2 povrsine, koja ima dve stambene prostorije, zatim radionicu, mlekar i stalu.


Selo ima asfaltiran put, mirno je, i oko kuce je zelenilo.



Kuca je veoma kvalitetno gradjena, medjutim mi retko odlazimo, vreme cini svoje, tako da je sada potrebno vece renoviranje. Mogu dati vise detalja svim zainteresovanim kupcima, ali pogledajte lepo slike.

 

ID Oglasa: #124971206
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.