slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kuca na Adicama.

185.400 €

Novi Sad
38
0
juče
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Samo kod nas u ponudi. Prizemna kuća na Adicama. Dobra invensticija, rađena od čvrstog materijala. Uknjižena 1/1 odlicnog rasporeda, iz hodnika u sve prostorije. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i fizički odvojenom kuhinjom, kupatilo kao i malo predsoblje. Savršena za porodično stanovanje. Ukoliko tražite nešto što je mirnom delu grada ovo je prava nekretnina za vas. Za više informacija pozovite naše agente prodaje.

Agencijska sifra 511852
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #155647237
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.