slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Kuca na Avijaciji

412.000 €

Novi Sad
31
0
pre 13 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Kuća za svaku preporuku na odličnoj lokaciji za miran porodični život! Objekat građen od čvrstog materijala, sa odličnom izolacijom. Kuća predviđena za porodično stanovanje, može da funkcioniše i kao dva odvojena stana. Ispred kuće uređen parking, kovana ograda. Na prizemlju veliki dnevni boravak sa kaminom, spavaća soba, kupatilo, kuhinja izlaz na mansardu. Na prvom spratu takođe velika dnevna soba sa kaminom, odvojena kuhinja, dve spavaće sobe , kupatilo, terasa. U potkrovlju odličan veliki sređen prostor predviđen za dečiju sobu, sa kupatilom i garderoberom. Kuća ima PVC stolariju, savršen parket, odlične pločice sve rađeno i birano po kvalitetu. NAŠA PREPORUKA ! ! ! ! !

Agencijska sifra  451270

Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #158959354
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.