slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kuća sa dvorištem NOVA PAZOVA 109m2 - plac 3,7a

115.000 €

Nova Pazova
93
1
pre 13 dana
Vladimir
Član od 29.12.2019.
Svi oglasi
Na prodaju odmah useljiva porodična kuća sa prostranim i uređenim dvorištem kao i pomoćnim objektima.

U neposrednoj blizini kuće na oko 100m nalaze se osnovna škola i dva obdaništa, Dom zdravlja, apoteke, mnogobrojni marketi, a sama kuća je na oko 500m od centra Nove Pazove.

Kuća se nalazi u mirnom i bezbednom kraju, tako da je pogodna za život porodice kako sa malom tako i sa starijom decom. Međugradski prevoz je lako dostupan autobusima i železnicom na pola sata od Beograda i Novog Sada.

Kuća se sastoji od ulaznog dela sa terasom, dnevne sobe sa predsobljem, tri spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, ostave i vešernice. Pored kuće u dvorišnom prostoru postoje pomoćni objekti koji su povezani, a predstavljaju ih garažni prostor i dva magacinska prostora.

Samo za ozbiljne kupce moguć je dogovor oko cene, radi smo da čujemo i Vašu ponudu.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona:
063/770-7587 Vladimir ili
063/760-0263 Katarina.

Cena je po dogovoru u odnosu na procenu koja je izvršena za nekretninu, preporuka je da se pogleda nekretnina (obilazak kuće, dvorišta, pomoćnih objekata i celokupnog placa) kako bi se cena dogovrila i dala Vaša ponuda na licu mesta.
ID Oglasa: #165854313
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.