slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Moderna,prizemna kuca na 4 km od grada

119.000 €

Novi Sad
211
0
pre 13 dana
Real House
Član od 04.06.2008.
Svi oglasi

Za Vas koji birate život u manjem mestu blizu grada, koji želite novu kuću a da nemate ništa sa majstorima, da je sve u jednom nivou jer razmišljate o starosti, da imate dvorište za decu i da posadite malo bašte i za Vas koji želite grad zameniti selom ali da Vam ništa ne nedostaje onda ne propustite da ovaj tekst pročitate do kraja.

 

U sremskoj ravnici na svega 4 km od grada Sremske Mitrovice, u blizini auto puta Beograd-Šid, na levoj obali reke Save prostire se jedno od najvećih sela u Srbij i- Laćarak. Ukoliko želite da zdravije živite, da se družite, da imate komšiluk u kome ćete biti upućeni jedni na druge onda možete ovo sremsko selo izabrati i za stalno mesto stanovanja…

 

Selo Laćarak nadomak Sremske Mitrovice

Ovo simpatično i veliko selo je u prirodi prigradsko naselje samog grada jer Vas bukvalno par minuta kolima deli do samog centra Sremske Mitrovice.

Sama mikrolokacija gde je ova kuća sazidana je odlično pozicionirana. Naime reč je o jednoj od novijih ulica u ovom selu gde su uglavnom novoizgradjene kuće i gde je lepo za oko boraviti u tako jednom uredjenom naselju.

 

Ravan uređen i ograđen plac 

Plac od 648 m2, na kome je sazidana ova kuća, je idealne veličine i jako lepog oblika i taman toliki da Vam ne predstavlja teret kada je njegovo održavanje u pitanju. Pored samog objekta koji je pozicioniran tako da imate mesta – lepu travnatu površinu ispred kuće, imate i dovoljno mesta iza kuće za bašu u . Ovo Vam sve daje mogućnost da na placu napravite roštilj-letnjikovac , dečije igralište ili neki pomoćni objekat po želji. Plac je kompletno ogradjen sa svih strana. .

 

Nova prizemna kuća modernog izgleda za sve generacije

Ova novoizgradjena kuća površine je 99 m2 (korisne) i 134 m2 gradjevinske i ono što joj daje ogroman plus jeste što je prizemna, što nemate nikakvih stepenica i što je zaista projekat kuće za prepisati. Na samom ulasku u kuću sa ulične strane je lepa, natkrivena terasa.

Kuća se sastoji od hodnika iz koga se ulazi u sve prostorije a sastoji se od dnevng boravka, kuhinje sa terpezarijskim delom, tri spavaće sobe i lepog kupatila. Kuća je nedavno završena i praktično “ nova” a opremljena je novim nameštajem i belom tehnikom koji ostaje u ceni ove nekretnine. Kuhinja je radjena po meri kako bi se sav prostor iskoristio a kvalitno opremljene spavaće sobe omogućiće prijatan odmor u svakoj od njih.

Pored stambenog dela, sastavni deo kuće je i jedna velika prostorija u finkviji pomoćne prostorije – kotlarnica iz koje se stepenicama može popeti na tavan.

 

 

Ukoliko se odlučite za kupovinu ove kuće jedino što će Vam biti potrebno jesu Vaše lične stvari a složićete se da je to velika prednost.

 

Nije se štedelo na gradnji

Kuća je građena tvrdim materijalom, sendvič zid sa staklenom vunom između zidova i demit termo fasadom. Pokrivena crepom, urađeni novi oluci, na svim podovima u kući je keramika, pvc stolarija sa roletnama i komarnicima.

Na terasi dve tende, klima uređaj, kompletna bela tehnika i nameštaj koji vidite na slikama ulaze u cenu kuće.

 

Infrastruktura kao u gradu

Ova nova kuća ima trofaznu struju, vodu iz gradskog vodovoda, kanalizaciju, a grejanje je etažno (radijatori u celoj kući) na pelet. Postoji mogućnost priključenja na gas koji prolazi ulicim ispred kuće.

Ovo je kuća pre svega za porodice sa malom decom za stariji bračni par ili možda i kao investicija za budućnost jer možda ćete reći da se za ovaj novac može napraviti nešto slično, ali gde, na kojoj lokaciji, koliko treba vremena, majstora, nerava, uračunajte i to…

Sve informacije o prodaji ove kuće u Laćarku možete dobiti ako kontaktirate Real House.

 

Real House je ekskluzivni posrednik u prodaji, Sanja i Vladimir će Vam kuću pokazati i sve objasniti.

ID Oglasa: #162813570
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.