slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Naselje Panorama-67m2

81.000 €

Vrnjačka Banja
134
4
pre 4 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lidija Ničić
Član od 08.12.2021.
Svi oglasi

Predstavljamo vam ekskluzivno naselje „ Panorama Houses“ smešteno u blizini centra Vrnjačke Banje. U sklopu naselja se nalaze prizemne kuće, sa po dva stana, izgrađene na prostranim parcelama od 6 ari. Svaki stan prostire se na 67m2 korisne površine, što omogućava komforan životni prostor. Dodatne pogodnosti uključuju tri parking mesta i dvorište koje pripada svakom stanu.
Ova idealna ravnoteža između mira i udobnosti omogućava vam da uživate u svim blagodatima prirode, dok istovremeno imate brz pristup svim gradskim sadržajima.
Posebna prednost naselja „ Panorama Houses“ je prisustvo bunara koji osigurava snabdevanje čistom pijacom vodom, odvojenom od javne vodovodne mreže. Dodatno, svaka kuća će biti opremljena „ smart ready“ sistemom, pružajući vam mogućnost prilagođavanja nivoa pametne automatizacije prema vašim preferencijama.
Cena ovih atraktivnih stambenih jedinica je 81.000 eura + 10% PDV.
Kompletnu ponudu stanova možete pogledati na sajtu https: //nekretninetron. rs/
Više informacija na tel:

065/90 73 165

064/ 36 66 470
Kupac ne plaća agencijsku proviziju.

ID Oglasa: #165104275
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.