slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Sopot, Babe, kuća i plantaža borovnica

550.000 €

Beograd
52
0
pre 10 dana
Egal Team
Član od 21.09.2023.
kp izlog

MIKROLOKACIJA: u neposrednoj blizini Sopota, blizu Osnovne Škole, autobuskog stajališta više linija, savršen mir i priroda sa pogledom na Kosmaj.  

 

NEKRETNINA: Kuća ima 121m2 korisne površine a 141m2 građevinske površine sa velikom natkrivenom terasom za vaše goste i druženje. Kuća ima trofaznu struju, gradsku vodu, EG, septičku jamu, video nadzor. Spratna je. Od ulaganja izolacija i fasada. Kuća ima dimnjak, ako ste ljubitelj kamina, možete sebi priuštiti jedinstvene trenutke uz vatru.

 

PLAC: ima 400 ari, prilaz sa tri strane dovoljno širok da mogu da se okreću i prolaze hladnjače. Na placu je posađeno 8.000 borovnica (ima mesta za 10.000). Sedma godina kako su u punom rodu. Na placu je i bunar iz koga voda ide u rezervoar od 60.000 litara, koji služi za zalivanje plantaže kapo pa kap sistemom.  

 

PREDNOST: svakako je interesantno to što možete da živite u kući kao i da obavljate delatnost.  

 

Topla preporuka od Egal Team-a.

 

Broj u Registru posrednika: 1685
ID Oglasa: #166168552
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.