slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sprat kuće 96 kv plus garaža 18 kv grejanje pvc u Durlanu

69.999 €Fiksno

Niš
6.881
67
pre 10 dana
Miki
Član od 09.11.2014.
Svi oglasi
Prodajem sprat kuće u durlanu površine 96 kvm  plus garažu 18 kvm . Kuća ima dvojno parno grejanje (kamin za etažno grejanje  plus kotao na struju). U pitanju je četvoro ipo soban stan sa predhodnikom nadkrivenim stepenicama i velikim hodnikom. Pvc stolarija parket na podu radijatori u svakoj prostoriji odvojen strujomer voda komunalije odvojen ulaz u garažu uvedena i struja i voda uredno uknjižen u katastar na ime ide bez stvari. Za sva pitanja na viber ili watsapp broj +41774090707  garaža sa strujom vodom i kanalizacijom (iznad garaže postoji ploča iste površine od koje može da se napravi terasa) plus upotroba pola dvorišta (u dvorištu ispred ulaza se nalazi stablo kivija koje rađe i odličan hlad pravi leti ) u odnosu na šupe i suterene imate priliku da po ovoj ceni kupite stambeni objekat potpuno funkcionalan da lokaciji gde su svi vitalni objekti na 5 minuta pešaka od stana škola, pijaca, ambulanta, market, apoteka, stanica policije, pekara, mesara, dve autobuske stanice (Somborska, Knjaževačka) sve je na 5 minuta pešaka , sve što jednoj porodici treba.

Dopuna: Svi objekti su sa građevinskom dozvolom zidani i upisani u katastar ušlo se u proceduru Konverzije O čemu posedujem potvrdu ostalo je da se sačeka rešenje. Ušlo se u proces prikupljanja dokumentacije za legalizaciju kako kuće tako i garaže (prikupljeni su planovi iz gradskog arhiva)dokumenta su trenutno kod geodeta nema odstupanja od planova gradnje.

Zbog neozbiljnih kupaci i ucenjivača ljudi koji nemaju šta da rade upravo sam korigovao cenu sprata moje pravo i moja odluka stvar moje dobre volje je da li želim da je korigujem ili ne ne žurim se imam još nekretnina. Kvadrat novog stana u durlanu je 1450 evra što iznosi za 96 kvadrata 142.100 evra kvadrat garaže najjeftiniji u Nišu je 300 evra što iznosi 5400 evra cena je dakle 147500 mislim da je razlika i više nego duplo ili oko 77500 za koje možete da kupite još jednu ovakvu ako budete pristojni i dolazite sa namerom da kupite nešto za sva pitanja stojim na raspolaganju ako ne srdačno vam savetujem da me ne zovete i ne trošite moje i vaše vreme (Na poruke tipa imam u Novom Selu na Bubnju i Vrežini Čalijama Mramoru Medoševcu za 20000 neću ni da odgovaram)

Dopuna: Rešenje o konverziji zemljišta završeno
ID Oglasa: #138918139
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.