slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Tatarsko brdo Sremska Kamenica, Novi Sad /630m2 TOP

750.000 €Zamena moguća

Novi Sad
3.752
14
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
Aleksandar
Član od 02.06.2019.

Tražite savršenu nekretninu koja će ispuniti sve vaše potrebe? Ne tražite dalje od ove prelepe kuće na Tatarskom Brdu u Sremskoj Kamenici! Ova predivna nekretnina prostire se na 600 kvadratnih metara, poseduje fenomenalan pogled na Novi Sad i opremljena je sa tri sistema za grejanje: na gas, solarne kolektore i toplotne pumpe.

Ova nekretnina je idealna kako za porodicu, tako i za IT kompaniju, jer poseduje dve garaže i čak šest parking mesta, što pruža dovoljno mesta za parkiranje automobila i drugih vozila, kao i savršenu infrastrukturu za rad od kuće ili za male IT timove.

Kuća na Tatarskom Brdu u Sremskoj Kamenici kombinuje udobnost, luksuz, ekonomičnost i ekologiju, a njeni moderni i ekološki prihvatljivi sistemi za grejanje i hlađenje obezbeđuju optimalnu temperaturu tokom cele godine. Ova nekretnina je savršena za one koji traže moderan, ekološki prihvatljiv i udoban dom koji ispunjava sve potrebe i želje.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prelepe kuće na Tatarskom Brdu u Sremskoj Kamenici i uživate u svim njenim prednostima. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o ovoj nekretnini i iskoristili priliku da postanete njen vlasnik.


Sent from Outlook

 

U ponudi imamo veliku kuću na Tatarskom brdu, sa pogledom na Novi Sad, na udaljenosti od 3 km od grada. Kuća se nalazi na odličnoj poziciji i pristupačnoj poziciji. Položaj kuće omogućava da u toku celog dana bude osunčana. Struktura prostorija je odlično organizovana i raspored omogućava višenamensko korišćenje objekta.
U prizemlju se nalazi velika i osvetljena dnevna soba sa trpezarijom, prostranom kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i terasom. Na spratu se nalaze četiri komforne i funkcionalno odvojene prostorije, koje imaju kupatila i izlaz na terasu, a u sredini je veliki hodnik. Objekat raspolaže sa ukupno 5 kupatila. U suterenu se nalazi velika garaža, kojoj se pristupa sa ulice, kao i pomoćne prostorije.
Kvalitet gradnje objekta je vrhunski. Naime, zidovi su debljine 40 cm, na šta se naslanja 10 cm trske, zatim cigla 12, striropor izolacija i demit fasada. Objekat poseduje i solarne kolektore, a grejanje je podno sa toplotnom pumpom. Takođe, ugrađeno je i grejanje na gas, koje se koristi kada je niska temperatura. Pored toga, objekat raspolaže sa dva rezervoara od po 1200 L, hidroforom i filterom za prečišćavanje vode sa aktivnim ugljem. U celom objektu su ugradjeni komarnici i kuća se prodaje sa stvarima. Završen je postupak legalizacije i objekat je uknjizen.

Osnovne informacije 8 soba Useljivo Orijentacija
ka ulici Parking
garaža Godina izgradnje
2000 Dodatne informacije   Terasa Interfon Kamera Grejanje Centralno Klima uređaj Troškovi
€ Ostava Podrum Pomoćni objekti Dvorište Stolarija Vodovod Kanalizacija Asfaltni put Sigurnosna vrata

MOGUCA ZAMENA ZA STANOVE, PLAC U NOVOM SADU. . . Automobile i Tehnicku robu. . . .

ID Oglasa: #115576287
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.