slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

439M2 centar Sremskih Karlovaca,

84.900 €

Novi Sad
18
0
juče
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Sjajan ravan plac na samom ulazu u Sremske Karlovce. Na placu započet objekat , uradjen temelj za vaš novi dom. Na placu su svi potrebni priključci, a gas je ispred placa. Plac se nalazi u jednoj maloj i jako mirnoj ulici u blizini svih osnovnih potreba za život. Fenomenalna prilika da već sada možete da nastavite radove na vašem domu iz snova. Za sve potrebne informacije možete da pozovete naše agente za nekretnine!

Agencijska sifra 523715
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #163172516
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.