slika
slika
slika
slika
1 od 4

Prodajem OGRAĐEN plac u Srbobranu

12.800 €

Srbobran
57
3
pre 13 dana
Mtz
Član od 27.03.2012.
Svi oglasi

Plac je površine 717 m2, na njemu su uknjiženi stambeni objekat od 50 m2 i pomoćna zgrada od 26 m2.  

Bez troškova raščišćavanja i krčenja koje sam odradio pre 2 godine. Omeđen od strane ovlašćenog geometra i ograđen sa sve 4 strane, uz postavljenu drvenu kapiju od 4 m.

Sva infrastruktura prolazi pored placa: struja, gas, kablovska, a ulica je asfaltirana i kroz nju je razvedena ulična rasveta. U postupku je dovođenje priključka gradske vode na sam plac.

Nalazi se na uzvišenju iznad Velikog Bačkog Kanala, na udaljenosti 200 metara od same obale do ulaza na plac. Na 2. fotografiji imate pogled od placa ka kanalu gde se nazire obala.

Plac je udaljen od centra mesta cca 2 km a od Beljanske bare i mosta u Turiji isto toliko. Tu su inače poznati ribolovački i lovni tereni, gde se reka Krivaja uliva u kanal i gde se nalazi ugostiteljski objekat ''Salaš na tri vode''.

Na placu je posađena bašta: krompir, luk, tikvice, zelen, kao i nešto voća: višnje, šljive, kruška, kajsije, vinova loza, stalnorađajuće jagode.

Plac se redovno obilazi i radi se na njemu, tako da nije zapušten.

Kontakt preko KP poruka ili pozivom na tel. Na SMS ne odgovaram.

ID Oglasa: #165864420
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.