slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Domacinstvo na prodaju 2,5h u komadu useljivo

60.000 €

Valjevo
453
8
pre 13 dana
Mili
Član od 29.09.2021.
Svi oglasi
Na prodaju poljoprivredno domacinstvo, sa pripadajucim pomocnim objektima, stala, garaza, starija kuca, pomocna zgrada sa furunama, susarom za meso, drva, stala za uzgoj zivotinja, spremno za koriscenje. .. Kuca oko 180 kvadrata stambenog prostora, cvrste gradnje, donji deo sredjen useljiv, spavaca soba, kupatilo, dnevna velika soba sa kuhinjom trpezarijom i ostavom. .. kuca ima dva ulaza, na spratu tri spavace sobe i kupatilo sa dva balkona, spratu je uradjen u sivoj fazi, struja provedena samo zidovi da se urade. .. tavan betonska ploca moguca nadogradnja. .. Svuda je trofazna struja uvedena i sprovedena, internet, kablovska, sopstveni bunar sa pijacom vodom, voda uvedena. ..
Imanje ostvaruje subvencije drzave, ostalo je legalizacija objekata, sve zavisnosti od dogovora, za dva meseca se dobija i papir za legalizaciju zavisno od podnosenja, moguce i na kredit. ..
Imanje se sastoji od 1h bagremove sume za licnu upotrebu. 1,2 hektara obradive povrsine za sve namene, ,zitarice, voce, ocedito, i 30 ari placa pod kucom i zgradama.
Nalazi se u selu Pambukovica 12km od Uba,25km od Valjeva,60km od Beograda, ukljucenje na autoput Milos Veliki na Ubu, sve je povezano asfaltom sa istocne i zapadne strane imanja,70 metara uvuceno od asfalta, mirno i cisto okruzenje.
U centru sela, Dom zdravlja, apoteka, prodavnice, Osnovna skola do 8. razreda. ,posta.
Celo imanje je u komadu. Sve informacije na broj 063 423 472.
ID Oglasa: #165905691
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.