slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

2.5 stan kod Pravnog fakulteta, Niš

110.000 €

Niš
Dostupno odmah
27
0
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Leonidas nekretnine
Član od 24.02.2024.
Svi oglasi

Na prodaju 2. 5 stan od 64m2 na III spratu sa liftom preko puta Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Stan se nalazi u centru grada, u zgradi starije gradnje. Sastoji se od ulaznog hodnika, koji povezuje sve prostorije i to : prostranoog dnevnog boravaka sa trpezarijom, posebno kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila, mokrog čvora i lođe. Na podovima je parket i keramika, spoljašna stolarija je drvena, a grejanje je centralno. Ispred zgrade postoji parking za stanare. Moguća je kupovina putem stambenog kredita.

Za sve dodatne imformacije nas konataktirajte na broj 0631635233

Broj u Registru posrednika: 1599
ID Oglasa: #165981484
Informacije

Agencija Leonidas je na raspolaganju svojim klijentima da svojom ažurnošću i predanošću pruži tačne informacije, da svojom kvalifikacijom i iskustvom pruži dobre savete o nekretninama. Leonidas je posvećena razvoju dugoročnih odnosa. Vi ste deo našeg životnog i poslovnog puta, jer mi verujemo u klijente za ceo život. Broj u registru posrednika 1599.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.