slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Banovo brdo, Lješka 88 - 85m2

118.500 €Zamena moguća

Beograd
106
3
pre 12 dana
Nikola Bošković
Član od 30.09.2022.
Svi oglasi

Prodajem stan 85m2 (dupleks) - 55m2 je donji nivo + 46m2 tavan (korisna površina je 30m2 zbog kosina) (stan je uknjižen na 51 m2). Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila, hodnika, terase i tavanskog prostora. Stan se nalazi na 5. spratu. Ukupna spratnost je 6, a gornji nivo je na 6. spratu (ploča je između 5. i 6. sprata) i na njega se penje iz dnevnog boravka (stepenice se nalaze na plafonu). Tavanski prostor nije sređen, u sivoj fazi je, ali pripada stanu i da bi se adaptirao u stambeni prostor nije potrebna nikakva saglasnost ostalih stanara (pojedine komšije su tavanski prostor pretvorili u zasebnu stambenu jedinicu). Krov iznad stana je promenjen pre šest godina, stan je suv i nema problema sa vlagom. Na prozorima je PVC stolarija, roletne i komarnici, a na podu je parket koji je veoma očuvan. Kuhinja sa svim instalacijama i pločicama je renovirana, kao i terasa. Grejanje je centralno i veoma je toplo u stanu. Stan je uknjižen i na adresi je Lješka 88. Moguća je zamena za manji stan/kuću uz Vašu doplatu (Beograd ili neka planina/banja).  

Sa nekoliko agencija već sarađujem. Ostale agencije ako imaju zainteresovanih kupaca uvek mogu da me kontaktiraju da pokažemo stan, ali ne potpisujem nikakav ugovor. Nikola

ID Oglasa: #166155168
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.