slika
slika
1 od 2

Dvoiposoban stan u novogradnji - Pantelej

109.709 €

Niš
8
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Riznica
Član od 29.06.2019.
Svi oglasi

Novi objekat koji se gradi u centralnom delu opštine Pantelej. Objekat se nalazi između Somborskog bulevara i Knjaževačke ulice, između crkve Svetog Pantelejmona i Studeničke ulice, na odličnoj lokaciji sa koje se lako stiže u ostale delove grada. Objekat je u naprednom stadijumu gradnje, što znači da je ozidan, fasada urađena, spoljašnja stolarija postavljena, objekat iznutra omalterisan i u fazi razvođenja instalacija i ostalih završnih radova. Završetak objekta očekuje se u prvoj polovini 2024. godine.

 

Opremanje objekta vrši se savremenim materijalima visoke klase, a stanovi različite strukture imaju vrlo funkcionalne rasporede namenjene komfornom i udobnom stanovanju. Objekat se radi u skladu sa zahtevima energetske efikasnosti. U zgradi je predviđena ugradnja dva lifta.

 

Stan koji se ovde nudi je komforan trosoban stan, koji poseduje dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve prostrane spavaće sobe u kojima može da se postavi francuski ležaj u obe, kupatilo, odvojeni toalet, hodnik i terasu. Uz svaki stan ide pripadajuća podrumska prostorija. Projektovana površina stana je 70,78kvm.

 

Pored stanova, u zgradi su projektovana parking mesta u dvorištu i garažna mesta u podzemnoj garaži koja se dodatno kupuju.

 

Posrednička naknada za kupca je 1%.

Broj u Registru posrednika: 010
ID Oglasa: #166179776
Informacije

Agencija Riznica upisana je u registar posrednika pod brojem 010.

Oglasi koje je agencija Riznica objavila važe u trenutku objavljivanja sa podacima koji su upisani u oglas. Ne garantujemo raspoloživost nekretnina nakon toga, ni cenu predmetnih nekretnina jer su ti podaci podložni promenama. Pozvati agencuiju za aktuelne podatke i razgledanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.