slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 18

EXCLUZIVAN stan sa otvorenim pogledom na more PRIVATNO!

298.850 €Fiksno

Inostranstvo
81
0
pre 11 dana
Dragan
Član od 28.11.2014.
Svi oglasi

Jedinstveno na tržištu 2.150 € m2 SNIŽENO sa 329.000€ na 298.850€ za gotovinu PRILIKA ! ! ! PRIVATNO BEZ PROVIZIJE. Stan 102m2 plus Terasa 15m2 na prvom spratu plus odvojeni Studio apartman 22m2 u prizemlju. STAN SE PRODAJE BEZ NAMJEŠTAJA, SAMO SA UGRAĐENOM KUHINJOM.

Exluzivan jedinstven stan u Centru Labina PRIVATNO bez agencije prodajem. Odvojen apartman 22m2 u prizemlju , Dve drvenarnice 8 m2 , luksuzni stan u centru grada na prvom spratu , s prekrasnim pogledom na Rabac i Kvarnerski zaliv. Smešten je u samom centru grada, nadohvat ulice, banaka, pošte, prodavnica, škola i svih ostalih potrebnih sadržaja, samo 3,5 km od najbližih plaža i kristalno čistog mora u Rapcu biser Jadrana. Stan je površine 139 m2, potpuno je obnovljen 2014. g. ,2018g nova spoljna fasada zgrade ( 10cm kamena vuna ). Sastoji se od trpezarije sa otvorenim kaminom, gde je celi jedan zid od poda do stropa u staklu, prekrasnog je pogleda na šumu, i more u nastavku. Na trpezariju se nadovezuje kuhinja renomiranog proizvođača MIELE ( nova cijena € 32.000, - ), rađena po meri, velikom radnom površinom od crnog granita sa ugrađenim aparatom za kafu i svim drugim potrebnim aparatima iz koje puca jednako lep pogled. Prostranim predsobljem . Spavaća soba sa walk-in ormarom. , pripada joj kupatilo, koja ima ugrađenu parnu saunu. Radna soba ( ili druga velika spavaća soba ). Dnevni boravak , sa kaminom obložen Bračkim kamenom koji greje celi stan, mesto je relaksacije i ugodnosti. U stanu se nalazi još i gostinjsko kupatilo i vešeraj. Prekrasna terasa od 15m2 ograđena sa osvetljenom staklenom ogradom. Parketi u dnevnom boravku i spavaćim sobama od slavonskog su hrasta 8 puta lakiran. Svaka prostorija u stanu ima ugradne zvučnike, satelitska antena . Stan se greje na kamin, no ima i četiri Inverter klime. Zaštićen je protivprovalnim vratima alarmom sa dojavom i sigurnosnom kamerom . Novo renovirana konoba ( apartman ) od 22 m2 , novo kupatilo, nova kuhinja , koji ima poseban ulaz kao dodatni stan i dve drvarnice po 4m2. Potpuni komfor koji pruža ova nekretnina te njezin položaj u centru grada sa otvorenim pogledom na more ( Rabac ) , čini ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu! ! ! ! Cijena EUR 2.150m2 SNIŽENO

Stan se nalazi u Labinu, nadomak Rabca u Istri. Hrvatska

Pozvati ili poslati poruku preko vibera na broj +385 98 1707 989

ID Oglasa: #166226194
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.