slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Njegoševa Salonac 90 m 2

360.000 €

Beograd
17
1
pre 11 dana
Milan Popovic
Član od 14.11.2010.
Svi oglasi
 

Prodajem  Fantastičan Salonac u samom ❤ Vračara   u Njegoševoj ulici u Beogradu u delu izmedju Nevesinjske I Mutapove ulice sa pogledom na Kalenić pijacu koji se nalazi u zavrsnim radovima kompletnog renoviranja. Ovakva faza prodaje nudi buducem vlasniku zavrsne radove po sopstvenoj zelji sto je izuzetno retko na trzistu. Površina mereno 90 m2 Uknjiženo 72 m2 . Trenutna struktura dvosoban .
Savršena Lokacija obzirom da ovaj deo Njegoševe uskoro postaje pešačka Zona.  
Stan se nalazi na prvom spratu od četiri. Dvostrano je orijentisan sa dve prelepe lipe koje se nalaze u Njegoševoj ulici. Mir Tišina Ladovina . Detaljno je rekonstruisan ( Iz stana je izbačeno cca 40 kamiona šuta ) . Stan je projektovan u New age  modernistickom stilu uz veliku open space prostoriju sa dvostranim kaminom , odvojenom spavacom sobom sa garderobom i veoma prostranim kupatilom koje ima deo za tuš kabinu kao i prostor za hidromasažnu kadu . Ima  Inverter klimu .
Ugradjena je nova izolacija i gips kartonske ploče duple na zidovima I plafonu kao I Osb ploče na roštilj podkonstrukciji sa izolacijom od stiropor kuglica na podu . Iako se nalazi u samom centru gradskih desavanja zvucna izolacije je odlicna uz postavljenu Alu stolariju i Alu roletne , a sama lokacija je takva da pruza mir . Sve instalalacije su nove . Elektro u gibljivim crevima kao I audio I TV na 2 mesta + mesto za projector i projekcionoplatno . Razvedena je instalacija za radijatorsko grejanje . Ugradjena je Inverter klima za rashladjivanje i dogrevanje u prelaznim periodima . Troškovi grejanje I hladjenja su minimalni . Stan ima Dvostrano orijentisan Kamin. U stanu nema nosećih zidova tako da je lako dobiti još jednu sobu . Potrebna su manja ulaganje da se Stan dovrši I stavi u funkciju.   Visina plafona 3.05 - 3 .5 m Idealna ponuda za kupca koji zeli da unese sopstvenu notu uz sve prednosti koje donosi zivot u saloncu u samom centru zbivanja.
Prodaje se i kao poslovni prostor - Idealan za Ordinaciju Salon  Kancelarije Rentu Stan na dan . Nudi se direktno kupcima  kao I agencijama i posrednicima
Info +381637737130 Milan 
Izvolite kontaktirajte me ?Prijatan sam sagovornik ?
Ako se ne javim pošaljite poruku 
Javiću se sigurno

Dogovor je uvek moguć Milan Popovic ?

PS. Za Agencije Pošaljite ugovor na 
vapas@eunet. rs

Cena je 360 000 eura.
ID Oglasa: #166220640
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.