slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Stan Potkrovlje Rušanj ..EXTRA LEP..VREDI VIDETI

38.500 €

Beograd | Čukarica
Dostupno odmah
765
3
pre 13 dana
Petar Knezevic
Član od 12.05.2022.
Svi oglasi
        HITNA PRODAJA   ! ! ! !

BEZ SKRIVENIH MANA! ! ! !

PRODAJE SE DUZE  JER SAM JA DOSTA VAN SRB. PA NE MOGU DA GA POKAZUJEM CESTO. . . SADA STAN POKAZUJE OVLASCENO LICE, PRE TOGA POZOVITE NA MOJ BROJ TEL.
KES. KUPCI SAMO.
NA POCETKU RUSNJA . . .
Zgrada iz 80-tih namenjena Vojsci , stan uz sve predhodne dozvole uradjen 2006god Odlican stan okruzen zelenilom prodavnica super Aman na 30m, kao i autobuska stanica 10m sa vise linija. . Skola, obdaniste, Dom zdravlja na 200-300m. . Veoma brzo se stize do svih destinacija kolima ili autobusom. Kolima do Rakovice-7min. . . Nbg-18min. Centar(Slavika , Vukov Spomenik. . ) -20min Ima dosta precica a preko Ibarske magistrale ima vise novih deonica a otvaraju se još 2 trake sa svake strane Ibarske. . . . Stan je svetao dve spavace sobe, odvojena dnevna soba, kao i odvojena kuhinja sa trpezarijom a postoji i mogucnost nadogradnje jos 40kvm i terasu. . Veliki tavanski dzepovi sjajni za odlaganje stvari Parket u celom stanu-hrastovina Kupatilo koje jedino zahteva iako je u funkciji renoviranje. To je oko 1500-2000€ da bude delux novo sve. . novo uvedena struja kao i instalacije od 8mm. . .
44 uticnica dvofaznih 4-trofazne. . Svuda paljenje svetla kada se udje i gasenje kod kreveta kao i obratno. .
VREDI VIDETI JA SAM GA KUPIO ZA PORODICU ALI POSTO PUTUJEMO IZ ZEMLJE NISMO STIGLI DA ODRADIMO NAVEDENO MOZDA CAK I DOGOVOR SA STVARIMA NOVIM I NE KORISCENIM JOS U CELOFANU INTERNET, KABLOVSKA, TELEFON, VEOMA MALI TROSKOVI RACUNA. . . DIVAN POGLED SA SVAKOG PROZORA
Na youtubu kucati: EXTRA-dvoiposoban STAN U POTKROVLJU RUSANJ OSLOBODJENJA 1DEO
ID Oglasa: #165896883
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.