slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

LUX stanovi novogradnja Užice- Jakšićeva ulica

1.200 €Fiksno

Užice
10.985
21
pre 10 dana
Sanja
Član od 24.04.2019.

Prodajem uknjižene lux stanove -novogradnja,     Trosoban -80,60m2 1400e/m2 i  duplex četvorosoban stan - 117,21m2 - 1200e/m2 u centru grada, ulica Jakšićeva 13 u Užicu.

Zgrada je u mirnoj stambenoj zoni, daleko od gradske buke a na nekoliko minuta hoda od gradskog trga. Napravljena je od najkvalitetnijih materijala, ima energetski pasoš, izolovana, klimatizovana, ima interfon. Spoljna stolarija je PVC - šestokomorna, troslojno staklo sa ugrađenim roletnama. Ulazna vrata i svetlarnici aluminijumska stolarija. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna vrata sa metalnom konstrukcijom visokog kvaliteta, opremljena sa double lock sistemom zaključavanja, ispunjena kamenom vunom koja predstavlja odličnu termo ali i zvučnu izolaciju, i sa specifičnom završnom obradom. Podovi su od hrastovog parketa, u kupatilima i kuhinjama je španska keramika I klase, na terasama granitna španska keramika I klase. Grejanje je na gas. Zgrada je samostalna, od četiri stambene jedinice sa jednom garažom i tri parking mesta. Stanovi su prostrani, sa puno svetlosti. Uz stan se besplatno dobija podrum.

 

 

ID Oglasa: #130014397
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.