slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

Apartman na Zlataru (turistička zona)

73.600 €

Novi Sad
50
1
pre 13 dana
Olivera Novović
Član od 09.08.2019.
Svi oglasi

Prodaje se potpuno opremljen apartman na Zlataru, površina 46m2, apartman tipa studio. Apartman se nalazi u novoj zgradi na veoma lepom mestu okružen četinarskom šumom a pri tome su svi turistički sadržaji lako dostupni (ski staza Briježđa je udaljena oko 100m od zgrade, a turistički centar Zlatara oko 500m). Apartman se nalazi na prvom spratu zgrade, poseduje veliku terasu koja gleda u pravcu Nove Varoši. Lokacija zgrade se može pogledati na Google mapama, koordinate 43.45, 19.81.

 

Apartman se prodaje zajedno sa nameštajem i tehnikom, na slikama se može detaljnije pogledati kako izgleda apartman i kako je opremljen. Grejanje je pomoću tri električna panela koji su vrlo mali potrošači, pri tome je izolacija u zgradi veoma dobra i zadovoljava sve standarde energetske efikasnosti.

 

Apartman je pogodan za izdavanje jer se nalazi u turističkoj zoni Zlatara. Mi ga trenutno izdajemo kada sami ne boravimo tamo, razlog prodaje je potreba za kupovinom većeg stana u Novom Sadu.

ID Oglasa: #164718611
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.