slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Palilula, Dunav stanica, jednosoban sa parkingom

125.000 €

Beograd
88
0
pre 11 dana
Egal Team
Član od 21.09.2023.
kp izlog

MIKROLOKACIJA: neposredna blizina Lidla, Lilija, privatne bolnice, Bul. Despota Stefana sa stajalištem nekoliko autobuskih linija i velikim brojem svih uslužnih delatnosti neophodnih za život.  

NEKRETNINA: zgrada zidana 1974. od crvene fasadne cigle u odličnom održavanom stanju sa interfonom i liftom. Stan je konforan jednosoban stan koji iziskuje kompletno renoviranje. Sastoji se od predsoblja, kupatila, dnevnog boravka sa budućim garderoberom, kuhinje sa trpezarijom i špajzom i terasom. Stan ima uknjiženih 39m2, plus terasu od 3,5m2. Stan je isključen iz sistema centralnog grejanja te se može vrlo ekonomično i lako zagrejati inverter klimom. Infostan je 2.400 dinara, struja po potrošnji, KATV SBB, godišnji porez na imovinu je 9.000 dinara.

PREDNOST: parking mesto u dvorištu zgrade sa kapijom. Izuzetan pogled na Dunav i lokacija koja će po urbanističkom planu biti spojena sa Beogradom na vodi i Dorćol marinom.  

Ekipa Egal Team-a u saradnji sa unutrašnjim dizajnerom i timom iskusnih majstora koji se bave renoviranjem stanova, izaćiće vam u susret prilikom renoviranja ovog stana.  

Broj u Registru posrednika: 1685
ID Oglasa: #165047627
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.