slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Stan u Krnjači kod Pošte 36.6kvm

44.000 €

Beograd
783
22
pre 8 dana
Nenad
Član od 02.02.2010.
Svi oglasi
 Jednosoban stan u visokom prizemlju preko puta POŠTE  u Krnjači u ul. I Sutjeska. Zgrada iz 2006 god, neuknjiženo, ali moguca legalizacija posto je gradjeno pre 2016 god. kao i 90% objekata u Krnjači. Zgrada je vidljiva na urbanističkim snimcima i na tom mestu je predvidjena takva gradnja te spratnosti, prizemlje +2 sprata. Overen sudski kupoprodajni ugovor iz 2005 god, sa investitorom, dobijeno  UVERENJE O OZAKONJENJU OBJEKTA sa kojim se moze overiti ugovor kod notara.
  Lep raspored sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom i kupatilom. Zgrada sa dobrom izolacijom, etažnim grejanjem na struju sa radijatorima. Lokacija odlična. Moguće i za neki salon frizerski, kancelariju itd. Prvi vlasnik. Trenutno u stanu stanari pod kirijom koje možete i preuzeti ako bi stan bio za izdavanje.
ID Oglasa: #164650192
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.