slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Četvorosoban 115m2 Nova Detelinara

319.815 €

Novi Sad
3
0
juče
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Četvorosoban stan na odličnoj lokaciji. Na korak od svih sadržaja neophodnih za udoban život. Povezan autobuskim linijama sa celim gradom. Stan za pet zvezdica. Već pri ulasku u predsoblje, opremljeno plakarima, zadivi vas elegancija i luksuz. Prostrane sobe visokih tavanica, sa prozorima i balkonskim vratima velikih staklenih površina, dve velike terase, čine da stan bude osvetljen i pruži osećaj prijatnosti i dobre energije. Kuhinja, opremljena najsavremenijim aparatima, oduševiće svaku domaćicu, bez obzira na njenu spretnost. U ovakvom ambijentu kućni poslovi postaju zadovoljstvo. Trpezarija i dnevna soba pružaju izuzetnu udobnost. Dizajn vrlo zanimljiv. Sobe za decu velike i maštovito uređene. Kupatilo veliko i prijatno. Živeti u ovakvom stanu je zadovoljstvo i privilegija.

 

Agencijska šifra: 518690

Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #160159854
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.