slika
1 od 1

Četvorosoban 97m2 Nova Detelinara

260.090 €

Novi Sad
6
0
juče
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

U toku je izgradnja višeporodičnog objekta u delu grada Nova Detelinara koja se nalazi u mirnoj ulici. Zgrada se nalazi u blizini Novosadskog sajma i svih bitnih sadržaja za svakodnevni život. Oprema koja se ugrađuje je vrhunskog kvaliteta, PVC spoljna stolarija, medijapan unutrašnja stolarija, keramika 1. klase i hrastov parket. Objekat sadrži 23 stambene jedinice svih struktura i dva poslovna prostora. Planirani završetak radova je oktobar 2024. godine. U cenu je uključen PDV. Mogućnost kupovine parking mesta u dvorištu zgrade. Za više informacija pozovite.

Agencijska šifra: 510044

Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #160173846
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.