slika
1 od 1

Cetvorosoban - Izgradnja - Telep - 93m2

210.900 €

Novi Sad
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Trg
Član od 04.07.2022.
Svi oglasi

Na prodaju je luksuzan četvorosobni stan u izgradnji, smešten u popularnom naselju Telep u Novom Sadu. Ova nekretnina predstavlja vrhunsku LUX izgradnju, koja će biti završena početkom 2024. godine.
Stan se prostire na prostranih 93m2 i nudi obilje prostora za udoban život. Svaki detalj gradnje je pažljivo osmišljen kako bi se pružio besprekoran kvalitet i luksuzna atmosfera.  
U sklopu ove ponude imate mogućnost kupovine garažnog i parking mesta, što će vam omogućiti siguran i praktičan prostor za parkiranje vašeg vozila.
Lokacija ovog stana je jednostavno fantastična. Naselje Telep je poznato po svom mirnom i porodičnom okruženju, a istovremeno je blizu svih važnih sadržaja i atrakcija grada. U blizini se nalaze škole, vrtići, prodavnice, restorani i parkovi, pružajući vam sve što vam je potrebno za udoban svakodnevni život.
Ovaj stan je pravi izbor za one koji žele da žive u modernom, luksuznom prostoru, sa visokim standardima gradnje. Bilo da želite da ga koristite kao porodični dom ili kao investiciju, ova nekretnina pruža veliki potencijal za udoban i siguran život.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prefinjenog četvorosobnog stana u izgradnji na Telepu u Novom Sadu. Za više informacija i da biste rezervisali svoju jedinicu, kontaktirajte nas danas.

ID Oglasa: #154862589
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.