slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 16

Troiposoban stan, 76m2, Gradska bolnica

115.000 €

Niš
9
0
pre 9 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
BOX nekretnine
Član od 15.12.2023.
Svi oglasi

U ponudi BOX nekretnina, stan troiposobne strukture, na trećem spratu stambene zgrade, bez lifta. Površina stana iznosi 76m2. Nalazi se u blizini gradske bolnice, lutkarskog pozorišta i parka Čair. Odlilčan raspored stana, shodno kvadraturi. Sastoji se od ulaznog dela, dva mokra čvora (toalet i kupatilo), tri spavaće sobe, velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i dve terase. Po podu je parket. Spoljna stolarija je PVC, dok je grejanje centralno.

 

Stan je u procesu uknjiženja i moći će se prometovati putem stambenog kredita.

 

Agencija BOX nekretnine je upisana u Registru posrednika pod brojem: 1557.

 

Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st. 6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Broj u Registru posrednika: 1557
ID Oglasa: #166191057
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.