Nema fotografije

Trosoban stan na Podbari, bez ulaganja, top lokacja, 63m2!

167.100 €

Novi Sad
4
0
pre 11 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Trg online
Član od 04.07.2022.
Svi oglasi

Na prodaju je prostran i funkcionalan trosoban stan smešten na prestižnoj lokaciji u Podbari, Novi Sad. Stan se prostire na 63 kvadratna metra i nalazi se na visokom prizemlju zgrade.  
Jedna od najvećih prednosti ovog stana je predivna terasa koja pruža mogućnost uživanja na otvorenom i opuštanja u mirnom okruženju. Stan ima perfektan raspored s hodnikom koji povezuje sve prostorije, što omogućava efikasno kretanje i maksimalnu iskoristivost prostora.
Stan je u izuzetno dobrom stanju i ne zahteva dodatna ulaganja. Nalazi se u novijoj zgradi koja je izgrađena s visokokvalitetnim materijalima. U cenu stana uključena je i ostava za dodatno skladištenje te numerisano parking mesto, što je velika prednost u ovom području.
Lokacija stana je izvanredna, svi potrebni sadržaji su vam na dohvat ruke. U blizini se nalazi Dunav, kej, centar grada i riblja pijaca, što vam omogućava brz pristup svim važnim lokacijama. Takođe, stan je uknjižen i moguća je kupovina putem stambenog kredita.
Ovaj trosoban stan na Podbari je savršen dom za porodice ili parove koji traže udobnost, kvalitet i odličnu lokaciju. Ne propustite priliku i kontaktirajte nas što pre kako biste rezervirali svoj novi dom u srcu Novog Sada.

ID Oglasa: #156226484
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.