slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Trosoban stan Zvezdara Beograd

130.000 €

Beograd | Zvezdara
Dostupno odmah
56
0
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Misel
Član od 08.12.2015.
Svi oglasi
Prodajem trosoban stan u Beogradu, lepom i mirnom delu grada na Zvezdari, granica Medak i Veliki Mokri Lug, velicine 60 m2. Adaptivan u četvorosoban po potrebi. Blizina autoputa od 400 metara i dobra povezanost sa drugim delovima grada, cine da brzo stizete na sve lokacije.         

Vlasnistvo 1/1. Kupljen direktno od investitora 2016. Uknjizen.

Stan je veoma komforan, osvetljen, topao, nalazi se na prvom spratu. Poseduje dnevni boravak, dve spavace sobe, kuhinju, kupatilo, predsoblje, dve terase od kojih je ona veća adaptivna po želji u 3 sobu ili da ostane kao letnjikovac.

Zgrada se nalazi u slepoj ulici. Mesta za parking ima dovoljno. Na samoj raskrsnici puteva se nalazi autobusko stajaliste. U blizini je sportski centar sa teniskim terenima i terenom za fudbal. Kraj je prepun zelenila. Za ljubitelje setnji i rekreacije tu je i Titov Gaj.

Postoji i ostava u ulazu zgrade koja može da se koristi po želji novog stanara.

Takodje po vašoj želji možemo i da ostavimo namesten stan uz dogovor.

Za ostale informacije pozovite na broj 060/0195434
Olivera 
Ili 0604360330 Mišel
ID Oglasa: #166191370
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.