slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Drvena kućica

8.000 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
647
7
pre 9 dana
Miloš Avramov
Član od 28.05.2021.
Svi oglasi
 Prodajemo potpuno opremljenu DRVENU KUCU -garsonjera, koja je idealna za nekoga ko zeli da sebi napravi oazu mira daleko od grada.
Kucica ima terasicu i jednu prostoriju koja je organizovana kao kuhinja, trpezarija, i spavaci deo. Nema wc ali bi se to lako moglo dodati u produzetku kuhinje a trpezarija malo isturiti. .. Nama nije bio potreban jer smo je drzali u dvoristu vece vikendice, a i nama je bila postavljena na drvetu, pa je samo stablo drveta zauzimalo prostor. U ovoj kucici se nije boravilo ni 5 puta. Kuhinja nije nikad upotrebljena? voda i struja su razvedeni, ima oluk, cak i malu klimu, grejalicu, kamin. ..
Pretpostavljam da bi je kupac postavio na zemlju pa bi mu onda samo ostalo da resi taj deo krova i poda kroz koji je islo drvo, a stepenice bi mu dosle kao visak. To je to sto bismo naveli od nedostataka, i pomenuti nedostatak wc-a. .. A osim toga, u danu mozete imati vikendicu koju odmah mozete poceti koristiti! Cena je 8000e sa svim sto vidite unutra! Nalazi se na kamenjaru, jos uvek je namontirana, pa je mozete pogledati.
ID Oglasa: #166196780
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.